Ziyaretçiler için TEKNOFEST müracaatları başladı

XeeX

New member
Her yıl büyük bir ilgi, merak ve heyecanla takip edilen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Şenliği TEKNOFEST, 21-26 Eylül’de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşecek.

WEB SİTESİNDEN KAYIT

TEKNOFEST’i ziyaret etmek isteyenler için www.teknofest.org web sitesi üzerinden online müracaatlar başladı. Bu çerçevede ziyaretçi olarak katılmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken değerli ayrıntılar bulunuyor.

HES KODU GEREKİYOR

İştirakçilerin evvela TEKNOFEST’in web sitesi üzerinden online kayıt yaptırması ve kayıt sırasında HES Kodu ile bir arada istenen ayrıntıları girmeleri gerekiyor.

Kayıt ekranı


Online kayıt sürecini tamamlayarak şenliğe ziyarete gelen şahıslar iki doz Kovid-19 aşısını yaptırmış ise yahut evvelde Kovid-19 hastalığını geçirip tek doz aşılarını oldularsa sisteme entegre edilmiş HES kodu üzerinden sağlanan denetim ile alana giriş yapabilecekler.

PCR TESTİ GEREKLİ Mİ?

Kovid-19 aşısı olmamış ve/veya tek doz aşı olmuş bireylerden ise alana giriş yapmadan evvelki son 48 saatte yapılmış, negatif sonuçlu PCR testi istenecek ve denetimi, sisteme entegre edilmiş HES kodu üzerinden sağlanacak.

18 YAŞ ALTINA REFAKETÇİ KAİDE

Şenliği ziyaret edecek olan 18 yaş altındakiler için kayıt olma mecburiliği bulunmazken şenlik alanına HES kodu göstererek refakatçileri ile birlikte giriş yapabilecek.

26 EYLÜL’E KADAR SÜRECEK

Türkiye Teknoloji Kadrosu Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin de olduğu 74 kurum ile birlikte düzenlenen TEKNOFEST, bu yıl 21-26 Eylül’de 09.00-19.00 saatleri içinde ziyarete açık olacak.
 
Üst