TOBB ve Beko teşebbüsçü bayanların yanında olmayı sürdürüyor

Batu19

New member
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bayan Teşebbüsçüler Şurası ve Beko iş birliğinde, Arçelik Perakende Akademi dayanağıyla hayata geçirilen Teşebbüsün Bayan Kahramanları Projesi kapsamında gerçekleştirilen roadshowun beşinci durağı Nevşehir oldu.

Teşebbüsün Bayan Kahramanları Projesi, bayanların iş hayatında güçlenmesi için TOBB

Bayan Teşebbüsçüler Kurulu’nun tüm Türkiye genelindeki 7 bin teşebbüsçü bayana ulaşma amacıyla hayata geçiyor. Teşebbüsün Bayan Kahramanları Projesi kapsamında TOBB ile gerçekleştirilen roadshowun beşinci durağı Nevşehir’de konuklara Beko 100 Bayan Bayi projesinin bilgileri aktarıldı.

TOBB Bayan Teşebbüsçüler Heyeti ve Beko iş birliğinde, Arçelik Perakende Akademi takviyesiyle hayata geçirilen Teşebbüsün Bayan Kahramanları Projesi’nde süren online eğitimlerin akabinde belirlenen vilayetlerde verilecek yüz yüze eğitimleri kapsayan roadshowun beşincisi Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantı, TOBB Bayan Teşebbüsçüler Konseyi Lider Yardımcısı Günseli İhtimam, TOBB Vilayet Bayan Teşebbüsçüler Heyeti 7. Bölge (İç Anadolu) Temsilcisi ve Nevşehir Bayan Teşebbüsçüler Şurası Lideri Gülper Gündüz Yassı, Arçelik Perakende Akademi ve Beko yöneticilerinin iştiraki ile düzenlendi. Programda Beko 100 Bayan Bayi projesi kapsamında bayi olmak isteyenlere özel bir panelde ayrıntılar aktarıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bayan Teşebbüsçüler Konseyi Lider Yardımcısı Günseli Özen TOBB Lideri Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Bayan Teşebbüsçüler Şurası Lideri Nurten Öztürk ismine iştirakçilere sevgiyle selamlarını ileterek başladığı konuşmasında “En değerli şey projeye inanmak ötürüsıyla bayan girişimcilerimize katma kıymet yaratmak üzere her faydalı projenin fiziken de ruhen de yanındayım. Teşebbüsün Bayan Kahramanları Projesi’nde bayan teşebbüsçü olmak için sunulan fazlaca önemli bir fırsat var. Bu proje bayi olma imkânı sunuyor. Başka husus da en çok bizi buraya taşıyan şey Arçelik Perakende Akademisinin eğitimleri, bu proje için 247 görüntü üretildi. Bayan girişimcilerin gereksinimleri gözetilerek, bir işletmeyi yönetmek için gerekli, kolay anlaşılır tüm içerikler online eğitimlerde bulunuyor. Online olan bu eğitimlerden yaralanmayı fazlaca kıymetli buluyorum. Bayanlar iktisatta olmadığı surece nüfusun yarısının emeği boşa harcanmış oluyor. Bir elin hiç sesi yokken iki elin sesi var. Ekonomiyi ileri götürmek üzere bayan erkek bir arada çalışmamız gerekiyor. İktisada sanayiye direkt yarar sağlayacak bir proje olduğu için de ayrıyeten bedelli buluyorum. Misyon olarak daha fazla hanımı iş dünyasının kalbinde görmek istiyoruz” dedi.

TOBB Vilayet Bayan Teşebbüsçüler Şurası 7. Bölge (İç Anadolu) Temsilcisi ve Nevşehir Bayan Teşebbüsçüler Şurası Lideri Gülper Gündüz Yassı, emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “TOBB Bayan Teşebbüsçüler Heyeti olarak sizleri bugün ortamızda gördüğümüz için memnunluk duyuyorum. Beko’ya yanımızda olduğu için TOBB ile ortak paydada buluşmak için bu projenin fazlaca sağlıklı olduğuna inanıyorum. Biz Nevşehir olarak eminim ki bir fazlaca Beko bayan bayi çıkaracağız. Bu dayanaklardan Nevşehir yararlanacak, hepinize bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi.

Beko Satış Yöneticisi Burak Bilgisel: “Beko Bayii olmak isteyen bayanlarımıza kapımız sonuna kadar açık”

Beko Satış Yöneticisi Burak Bilgisel açıklamasında “Beko olarak her vakit bayanların iş dünyasına iştirakini destekliyor ve yanlarında duruyoruz. Teşebbüsçü bayanların desteklenmesi ve güçlenmesini hedeflediğimiz bu yolda Teşebbüsün Bayan Kahramanları Projesi kapsamında gerçekleştirmeyi fazlaca istediğimiz yüz yüze eğitimlerle Nevşehir’de olmanın memnunluğunu yaşıyoruz. İş hayatındaki yüreklerinin altını eğitimle doldurabilmek ve bayanların inançlı, rekabetçi ve donanımlı bir biçimde iş ömründe hak ettikleri yerleri almalarına takviye olmak bu projenin öncelikli amacını oluşturuyor. 100 Bayan Bayi Projemiz ile entegre olması sebebiyle eğitimlerden daha sonra Beko bayisi olmak isteyen İç Anadolu’nun teşebbüsçü bayanlarına da kapımızın sonuna kadar açık olduğunu ortamıza katılmalarından memnunluk duyacağımızı paylaşmak isterim” dedi.

Tüm bölgeleri kapsayan Teşebbüsün Bayan Kahramanları Projesi eğitim toplantıları 2021 Aralık’a kadar sırasıyla; Karabük, Bursa, Kocaeli, Konya, Çanakkale, Mersin, Gaziantep, Aydın, Antalya ve İzmir’de TOBB Bayan Teşebbüsçüler Konseyi ve Beko iş birliğinde, Arçelik Perakende Akademi dayanağıyla devam edecek.

Hibya Haber Ajansı
 
Üst