Selülite âlâ gelen bitki çayları

Turgut

New member
Evde kolaylıkla yapabileceğiniz selülite güzel gelen bitki çayları hakkında bir rehber hazırladık. Damak tadınıza uygun olanı seçip, çabucak kullanmaya başlayabilirsiniz. Selülit en çabuk nasıl geçer diyorsanız, bu karışımlar size fazlaca süratli yardımcı olabilir.

Sizler için selülit rehberi hazırladık

Biz, “Yüksek Topuklar” takımı olarak, şad kaldığımız selülite yeterli gelen bitki çayları öneriyoruz. Hazır almak yerine, ofiste yahut mutfakta yapıyoruz. olağan olarak, yeterli sonuç almak için sistemli uygulamanın fazlaca tesirli olduğunu belirtelim.



  • Zerdeçallı bitki çayı ile selülitten kurtulun
Selülit savar bir tanımımız var

En sevdiğimiz ve en kusursuz olanla başladık: Zerdeçallı içecek! İnanın, epey kısa müddette hem kilo verdiğinizi tıpkı vakitte bacak ve kalçadaki selülit imajının azaldığını goreceksiniz. Katiyen denemeye bedel. Pekala, nasıl yapılır? Bir su bardağı oda sıcaklığında suya, yarım limon suyu ve bir çay kaşığı toz zerdeçal ekleyin. Aç karnına, günde bir sefer içebilirsiniz. Şayet, zerdeçal kullanamıyorsanız; tıpkı tanımı toz zencefil ile yapabilirsiniz. Bu da selülite âlâ gelen bitki çayları içinde emniyetli bir tanımdır.


  • Kırmızı biberin gücü ismine selülitlere veda!
Bu çay tanımına kesinlikle baht verin

Selülite yeterli gelen bitki çayları içinde en uygunlardan biri daha karşınızda! İngiltere’de istekli bayanlar üzerinde bir çalışma yapılıyor ve tertipli olarak bu içeceği kullananların sahiden de pürüzsüz ve sıkı bacaklara sahip olduğu görülüyor.

Aç yahut tok karnına lakin kesinlikle günde iki sefer bu çayı içmeniz gerekiyor. Tanımı ise son derece kolay: Bir çay bardağı oda sıcaklığında su, bir tatlı kaşığı toz acı biber ve yarım limonun suyunu karıştırın. İşte, bu kadar.


  • Selülite yeterli gelen bitki çayları listesi bu!
Günde üç fincana kadar yeşil çay içebilirsiniz

Bildiğiniz üzere yeşil çay, mükemmel yararlara sahiptir ve selülitten kurtulmak için de bize yardımcı oluyor. Günde bir yahut iki sefer yeşil çay içerek, sağlıklı görünümü destekleyebilirsiniz. Dilerseniz içine çubuk tarçın, karanfil, kakule yahut tane karabiber ek edebilirsiniz.


  • Bonus: Yoğurt kürü yaparak selülitlerden kurtulun
Yoğurt kürünü haftada iki kere yiyebilirsiniz

Doğanın gücünden yararlanıyoruz ve selülit giderici bitki çaylarına ek olarak, yoğurt kürü yapıyoruz. yıllardir hayatımızda olan bu şahane tanım beraberinde kilo vermeyi de destekliyor. Öyleyse, gayemize ulaşmak için haftada iki sefer yoğurt kürü yiyoruz; anlaştık mı?

Yoğurt kürü için 4 yemek kaşığı yoğurda hepsinden birer çay kaşığı ve toz halinde zencefil, zerdeçal ve tarçın ekleyip karıştırın ve istediğiniz saatte yiyebilirsiniz. olağan olarak gün boyunca 3 litre suyunuzu içmelisiniz.


  • Kiraz sapı çayıyla ödem ve selüliti temizleyin
Büyüklerimizin bir bildiği var
🙂


Büyüklerimizden miras kiraz sapı çayı yardımıyla amacımıza ulaşabiliriz. İsterseniz aktardan alabilir isterseniz kendiniz konutta kurutabilir yahut son deva olarak kaliteli bir markadan hazır olarak tercih edebilirsiniz. Selülite düzgün gelen bitki çayları hem de kilo vermek, ödem paklığı, incelmek için de faydalıdır; aklınızda bulunsun.


  • Çay değil lakin maydanoz kürünü de yapın
7 yahut 15 günlük kür yapabilirsiniz

C vitamini açısından hayli varlıklı maydanoz kürü aslında cilt sıhhatini dostudur. Daha parlak, sıkı ve canlı bir cilt için 7 yahut 15 günlük kür olarak yapabilirsiniz. Burada da kural hem selülitten kurtulmak hem tanımdan yarar görmek için günde 3 litre su içmektir.

Sabah yahut akşam içebilirsiniz; aç yahut tok karnına olabilirsiniz; hiç fark etmez. Kâfi ki nizamlı bir biçimde maydanoz kürü yapmaya devam edin. 15 kısım maydanoz, kabuğuyla birlikte yarım limon ve bir su bardağı suyu robotta çekin ve şifa niyetine için. Biz, üzerimize düşeni yapıp selülite âlâ gelen bitki çayları rehberini paylaştık. Artık sıra sizde: hoş haberlerinizi bekliyoruz!
 
Üst