MHP’li Kalaycı: HDP kime onay verirse cumhurbaşkanı adayları o olacak

CesHef

Global Mod
Global Mod
MHP’li Kalaycı: HDP kime onay verirse cumhurbaşkanı adayları o olacak MHP Genel Lider Yardımcısı Mustafa Kalaycı, “Sürekli seçimi dillendiriyorlar. Kapalı kapılar arkasında birlikte anayasa çalışması yaptıkları HDP ile bakanlık pazarlığı yapıyorlar, vicdan kardeşliğinden kelam ediyorlar. FETÖ’cülere af kelamı veriyorlar. Aylardır zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartıştırıyorlar, akılları sıra isim parlatıyorlar. O denli görünüyor ki HDP kime onay verirse cumhurbaşkanı adayları o olacak” dedi.

MHP Konya Vilayet Teşkilatı, ‘Siyasette Yeni Devir Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler’ temalı Konya Bölge İstişare Toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP Genel Lider Yardımcısı Mustafa Kalaycı, parti MYK üyeleri ile Antalya, Burdur, Isparta, Aksaray ve Karaman teşkilatları katıldı.


Toplantının başkanlığını yürüten MHP’li Mustafa Kalaycı, şöyleki konuştu:

“CHP’li Edremit Belediyesi’nce ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümü kutlamalarında çarşaflı Türk bayanına zincir vuran rezil bir şov sergilenmiştir. Türk düşmanı beyinsizler bilsinler ki Türk hanımına işgalciler dahi zincir vuramamıştır. CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce de Dünya Belediyeler Birliği Kültür Zirvesi’nde düzenlenen çıplak semazen gösterisiyle Mevlevi kültürüne, sema ayinine ve hazreti Mevlana’ya büyük saygısızlık yapılmıştır. Hazreti Mevlana der ki ‘Bozuk olunca maya, ne ar tanır ne de haya’. Şu kepazeliğe şu utanmazlığa bakar mısınız? İzmir Büyükşehir Belediye Lideri, bu saygısız gösteriyi eleştirenleri kirli zihniyet olarak tanımlamış, çağ dışı anlayış, çağdaş pahalara düşman, hastalıklı ve karanlık zihniyet olarak nitelendirmiş. Haddini bil, asıl kirli zihniyet asıl hastalıklı olan, çağ dışı olan, Türk milletinin ulusal ve manevi kıymetlerine düşman olan sizin beyninizdir, zihniyetinizdir. Çağdaş dans gösterisiymiş, yeni kültür arayışıymış, halt etmişsiniz. Kıymetlerimizi kirli emellerinize alet etmeyi bırakın, işinize bakın. Körfez, tıpkı ağzınız üzere kanalizasyon kokuyor. Evvel burayı bir temizleyin hoş İzmir’imize hizmet edin. Ulusal ve manevi kıymetlerimizi ayaklar altına alan CHP’li belediyeleri ve kirli zihniyeti Konya’dan kınıyor, Türk milletinin pak vicdanına havale ediyorum.”

‘ZİLLET İTTİFAKI, YAPAY HALK HAREKETİ OLUŞTURMAYA ÇALIŞMAKTA’

‘Millet İttifakı’nı eleştiren MHP’li Kalaycı, “CHP, İP, HDP, SP, DP, DEVA ve Gelecek partileri, 7’si bir ağızdan güçlendirilmiş parlamenter sistemi dillendirmektedir. Önerdikleri sistemin eskiye dönüşü içerdiği, ülkemizde daha evvel uygulanan parlamenter sistemin tanımlandığı açıktır. Türkiye’nin geriye gitmesini, eski sisteme dönülmesini isteyenler samimi ve düzgün niyetli değildir. Zillet ittifakı daima krize oynamaktadır. Gündemde tartışılan her mevzuyu krize çevirmeye ve toplumsal tabana yayarak yapay bir halk hareketi oluşturmaya çalışmaktadır. Her hususta aslı astarı olmayan iftira ve isnatları, propaganda gereci olarak kullanmaktadır. Temelde milletimizin faydasına hiç bir şey üretmezler, ulusal problemlerde bile Türkiye’nin önüne takoz koymaya çalışırlar, fazlaca konuşurlar fakat aslında hiç bir şey söylemezler. Yalanda ve iftirada hudut tanımazlar, gerçeklere gelince gerilerini dönerler. Demokrasiyi milletin iradesinde değil yurt haricinden gelen sinyallerde ararlar. İspanya’da terörü kınamadığı için bir siyasi parti kapatılırken, ülkemizde PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin kapatılması CHP ve İP tarafınca demokrasi kılıfıyla maskelenmeye çalışılıyor. Daima seçimi dillendiriyorlar. Saklı kapılar gerisinde bir arada anayasa çalışması yaptıkları HDP ile bakanlık pazarlığı yapıyorlar, vicdan kardeşliğinden kelam ediyorlar. FETÖ’cülere af kelamı veriyorlar” diye konuştu.

‘HDP KİME ONAY VERİRSE ADAYLARI O OLACAK’

MHP Genel Lider Yardımcısı Kalaycı, açıklamalarını şöyleki sürdürdü:


“Aylardır zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartıştırıyorlar, akılları sıra isim parlatıyorlar. Öyle görünüyor ki HDP kime onay verirse cumhurbaşkanı adayları o olacak. İktidar için okyanus ötesinden medet umuyorlar. Bilinmelidir ki Türkiye’de iktidar ruhsatını büyük Türk milleti vermektedir. İcazetli kamuoyu araştırma şirket sahiplerinin MHP’ye karşı olan hallerini ve iftira kampanyalarını öteden beri daima biliyoruz. Hatırlarsanız, 24 Haziran 2018 seçimlerinden daha sonra bunları ilan vererek gazetelerde yayınladık ama hiç utanmadılar, milletimizden özür de dilemediler. Demokrasi kundakçıları, ulusal irade dolandırıcıları artık bir daha birebir oyunu oynuyorlar. Değerli bir demokratikleşme adımı olan seçim barajının yüzde 7’ye düşürülmesi çalışmasını dahi alçakça saptırıyorlar.”

2023 Haziran’da ‘Cumhur İttifakı’nın zaferi olacağını söyleyen Kalaycı, “Ne yapsalar başaramayacaklar. Türk milleti sağduyulu, asil ve alicenap bir millettir. Milliyetçi Hareket Partisi ve başkanımız Devlet Bahçeli milletimizin gönlündedir, duasındadır. Kirli hesapların, karanlık senaryoların farkında olan milletimiz oyuna gelmez, müfterilere inanmaz, algı operasyonlarına prim vermez. Allah’ın inayetiyle milletimizin tartışmasız iradesiyle zillet ittifakı 2023 Haziran ayında uzunluğunun ölçüsünü alacak, zafer ‘Cumhur İttifakı’nın olacak, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünde yeni bir tarih yazılacaktır” diye konuştu.
 
Üst