MHP Genel Lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na reaksiyon: Lisanının altındaki bakla nedir?

CesHef

Global Mod
Global Mod
MHP Genel Lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na reaksiyon: Lisanının altındaki bakla nedir? Son Dakika: MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, partisinin küme toplantısında konuşuyor.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:

Milliyetçiliğin manası olan biz, sayısız benlerden oluştuğuna göre milletimizin meselelerini lisana getirmiş olacağız. Bu durumda insanın maruz kaldığı her sorun siyasetimizin ilgi alanına girmek durumundadır. MHP ortasında milletin olmadığı hiç bir gayesi asla kabul etmeyecektir. Çalışmalarımızın temeli ve özü bu fikirlerden oluşuyor.

Bizimle kim uğraşıyorsa hala sorumluluğumuza devam ediyoruz demektir. Hücumlar bizleri korkutamaz, yolumuzdan caydıramaz. Olsa olsa bizlere yanlışsız istikamette olduğumuza dair güç ve fikir verir. Hem kendimizi birebir vakitte aslımızı bilirsek Allah’ın müsaadesiyle muvaffakiyet bizimdir, zafer bizimdir. Bizim tarafımız millettir, mazlumlardır, mağdurlardır. Partimiz bir gönül çemberidir. MHP’nin her vakit yanlışsız anlayan Türkiye sevdalıları daima var olacaklardır.

Ne demiş Sezai Karakoç: Geceye yenilmeyen her beşere, ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ İLETİSİ

Öğretmen esaslı kuşakların mimarıdır. Öğretmen bir şahıstan kişiselyet çıkaran, beşere insanın inceliğini anlatan sanatkarlardır. Yarın Öğretmenler Günü’nü kutlayacağız. Öğretmenler eğitim sisteminin en temel öğesidir. Toplumdaki huzurun sağlanmasında ulusal kültür ve kıymetlerinin genç jenerasyonlara aktarılmasında öğretmenlerimiz baş roldür. Geleceğimizden tasarruf edemeyeceğimizden nazaran hiç bir şeyi öğretmenlerimizden sakınamayız. Öğretmen atamaları için meseleleri çözmeliyizdir. Şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

KILIÇDAROĞLU RAHATSIZ MI OLDU?

Pahalı milletvekilleri gerçek bildiklerimizi, inandığımızı bedelleri, birileri kızıyor güceniyor diye söylemekten çekinmeyeceğiz. Zülfü yare dokunmak gerekiyorsa onu da yapmaktan çekinmeyeceğiz. Türk siyasetini zehirli sarmaşık üzere saran bir ahlak erozyonu vardır. Kılıçdaroğlu bir daha geçen hafta Yunan gazetesine röportaj vermiş ve demiş ki niye savaşıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu yozlaşmış bir zihniyetin savaştan anladığı nedir? Pençe harekatı kapsamında 831 teröristin etkisiz hale getirilmesi Kılıçdaroğlu’nu rahatsız mı etmiştir? Kırmızı listedeki teröristleri nokta operasyonlarla tasfiye etmemiz sorun mu olmuştur?

Türkiye düşmanlarıyla kucaklaşmak amacıyla helalleşme sayfası açan Kılıçdaroğlu’nun, lisanının altındaki bakla nedir?

YÜZDE 50+1 AÇIKLAMASI

İP’in lideri Türkiye’nin farklı mahallerine bölündüğünü söylüyor bu bölücü bir lisandır. Bölünen mahalleler değil zilletin ta kendisidir. İP lideri yüzde 50+1’in şahsıma sorulmasını istemiş.

Onlara yüz elli artı bir anlatayım da sonuç alsınlar. Cumhurbaşkanın halk tarafınca yüzde 50+1 biçimiyle seçimi anaya ile getirilmiştir.
 
Üst