Meral Akşener’den İstiklal Madalyası açıklaması: Balıkesir’e hayli yakışacağını düşünüyorum

CesHef

Global Mod
Global Mod
Meral Akşener’den İstiklal Madalyası açıklaması: Balıkesir’e hayli yakışacağını düşünüyorum UYGUN Parti Genel Lideri Meral Akşener, partisinin küme toplantısında konuştu.

“Bursa’da infaz muhafaza memurlarına yönelik saldırıyı kıymetlendirerek başlayan Akşener, “EYP olduğunu öğrendik. 1 şehidimiz var ve 4 yaralımız var. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine baş sıhhati diliyorum” dedi.

BALIKESİR’E İSTİKLAL MADALYASI BAŞVURUSU

Akşener, “Türk ocaklarımız Balıkesir için İstiklal Madalyası başvurusu yapmıştı. Ben de İstiklal Madalyası’nın Balıkesir’e fazlaca yakışacağını düşünüyorum. Bu hoş adıma takviyemizi tabir ediyor, gerekli adımın atılmasına davet ediyorum” dedi.

AKŞENER’DEN İKTİSAT BİLDİRİLERİ

“Enflasyon son 20 yılın tepesini gördü” diyerek kelamlarını sürdüren Akşener, “Türkiye iktisat modeli tüy dikti. Hal bu biçimde olunca bay krizin paylı mükemmeller kumpanyasına inanan kalmadı. Baktı olmuyor, geleceği işaret etmeye başladı. Yakında kahve falı da bakmaya başlarsa hiç şaşırmayın” açıklamasında bulundu.

“Milletimiz taneyle domates alıyor” diyen Akşener, “Bay kriz ‘2053’te ulaştırma mükemmel olacak’ diyor. Milletimiz temel besine erişemiyor, bay kriz ‘2071 olağanüstü olacak’ diyor. Saygıdeğer bugün, yarın ne olacak? Masal anlatmayı bırak” dedi.

KAYNAK: HABER7
 
Üst