Meral Akşener, gönlündeki cumhurbaşkanı adayını deklare etti

CesHef

Global Mod
Global Mod
Meral Akşener, gönlündeki cumhurbaşkanı adayını deklare etti İYİ Parti Genel Lideri Meral Akşener, Ankara’nın Pursaklar ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Akşener’in yanına giden bir vatandaş, CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesini talep etti.

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Lideri Sinan Burhan’ın savına nazaran; Akşener ise vatandaşa, “Gönlümüzden geçen odur” karşılığını verdi.

“AKŞENER İLE GÖRÜŞME OLMAMIŞ”

Konuyu Twitter hesabından duyuran Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Lideri Sinan Burhan, şu sözleri kullandı:

“Bugün Pursaklar’da Sn. Akşener bir vatandaşın ‘İYİ Parti olarak Mansur Yavaş’ı aday gösterin’ talebine ‘bizim gönlümüzden geçen de odur’ demiş. Sn. Kemal Kılıçdaraoğlu duymasın. Bu ortada Mansur Yavaş, pazar gününden beri Brüksel’de, Meral Akşener’le görüşme olmamış.”


“TEHLİKEYE ATAMAYIZ” DEMİŞTİ

Akşener daha evvel yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun adaylığını direkt veto etmemiş lakin “Seçimi tehlikeye atamayız, kazanabilecek adayı çıkarmalıyız” demişti. Akşener daha evvel de İmamoğlu için “İkinci Fatih Sultan Mehmet” imasında bulunmuş, bu kelamları daha sonrası “Akşener’ın adayı İmamoğlu” yorumları yapılmıştı.
 
Üst