CHP’li İmamoğlu’nun ‘biz yaptık’ algısı bir daha elinde patladı

CesHef

Global Mod
Global Mod
CHP’li İmamoğlu’nun ‘biz yaptık’ algısı bir daha elinde patladı İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, Tuzla Kamil Abduş Gölü Parkı’nın yıllardır bakımsız kaldığını sav ederek “Şimdi hayli ihtimamlı bir seyahat, yürüyüş, dinlenme ve kuş müşahede noktası oldu” sözlerini kullandı.

İmamoğlu’nun ‘biz yaptık’ halindeki algı oyununu ise Tuzla Belediye Lideri Şadi Yazıcı bozdu. Kelam konusu projenin %80’inin AK Parti devrinde tamamlandığını bildiren Yazıcı, kalan %20’lik kısmın CHP’li İBB tarafınca lakin 3 yıl içerisinde bitirildiğini kaydetti.

İMAMOĞLU’NUN ‘BİZ YAPTIK’ ALGISI

İmamoğlu hususa ait paylaşımında, “Tuzla Kamil Abduş Gölü Parkı hayli hoş oldu. Kuşların göç yolu üstündeki bu özel alanın etrafı yıllardır bakımsız kalmıştı. Artık fazlaca ihtimamlı bir seyahat, yürüyüş, dinlenme ve kuş müşahede noktası oldu” tabirlerini kullandı. Lakin gerçek, İBB Lideri Ekrem İmamoğlu’nun ‘biz yaptık’ algısından farklıydı.

AK PARTİ %80’İNİ YAPTI, CHP’Lİ İBB %20’LİK KISMI FAKAT 3 YILDA TAMAMLADI!

Tuzla Belediye Lideri Şadi Yazıcı, Tuzla Kamil Abduş Gölü Parkı’nın Ekrem İmamoğlu seçilmedilk evvel AK Partili İBB idaresi tarafınca 5 etap olarak projelendirildiğini ve bunun 1. etabının %80’inin tamamlandığını duyurdu.

Yazıcı, CHP’li İBB’nin 1 etaptan kalan %20’lik kısmı lakin 3 yılda tamamlayabildiğinin altını çizerek “Herkese hak ettiği kadar teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Hususa ait Tuzla Belediye Lideri Şadi Yazıcı’nın paylaşımı şu biçimde;

AK Partili İBB devrinde 5 etap olarak projelendirilen ve 1.etabı %80 oranında tamamlanan Kamil Abduş gölü etraf düzenlemesinin 1. Etaptan kalan %20’lik kısmı nihayet mevcut idare tarafınca 3 yılda tamamlandı.
🙂
Herkese hak ettiği kadar teşekkür ederim.

DOĞRUSUNU PAYLAŞTI

Tuzla Belediyesi Basın Danışmanı İlhan Çabukol yaptığı paylaşımda şu sözleri kullandı:
 
Üst