Bunu daha hızlı hale getirecek bir hile var

Sefer

Global Mod
Global Mod



Bir soyucu havuç, kuşkonmaz veya patatesin soyulması için çok faydalıdır. Ev aletini doğru kullanırsanız işiniz daha da kolay olacaktır. Ancak neredeyse hiç kimse bu işlevi bilmiyor.


Kuşkonmazın pişirmeden önce soyulması gerekir, aksi takdirde lifleri tadı bozar. Birçok kişi patates ve havuçları kabuksuz yemeyi de tercih ediyor. Ancak peeling zahmetli ve zaman alan bir işlemdir.


Yarı sürede soyun


Videomuz sebzelerinizi nasıl daha hızlı, iki kat daha hızlı soyacağınızı gösteriyor.


Bu hilenin işe yaraması için doğru soyucuya sahip olduğunuzdan emin olmalısınız. Bıçakları sapa esnek bir şekilde monte edilmelidir. Bu, hem yukarı hem de aşağı hareketler sırasında bıçakların sebzelere yakın olmasını sağlar.


Bıçak esnek değilse veya bir tarafı körse, cankurtaran hilesinin işe yarama olasılığı daha azdır. Yukarı doğru hareket ettirilirken sadece kabuk hafifçe zımparalanır ve çıkarılmaz.


Soyucu mu, kuşkonmaz soyucu mu, sebze soyucu mu yoksa patates soyucu mu?


Sebze soyuculara sebze soyucular da denir. Keskin bıçağı bir ara parça ile donatılmıştır. Bu, sebzelerin üst katmanını mümkün olduğunca ince bir şekilde kaldıracaktır. Çünkü vitamin ve minerallerin çoğu doğrudan kabuğun altında bulunur. Bıçağın yatay veya uzunlamasına olması fark etmez. Bununla birlikte, enine bıçaklar hem sağ hem de sol elini kullanan kişiler için uygundur.


Bıçağa ve ara parçaya ek olarak patates soyma makinelerinin ucunda keskin bir bıçak da bulunur. Bu, yumrunun kahverengi gözlerini bıçak kullanmadan çıkarmanıza olanak tanır.


Kuşkonmazı sebze soyucu veya sebze soyucuyla da soyabilseniz de, kuşkonmaz soyucu bu asil sebzeye daha uygundur. Çünkü çubukların soyulması sırasında kırılmasını engeller. Nasıl çalışır? Mutfak aleti, üstteki lifli tabakayı çıkarırken kuşkonmazı maşa gibi tutar.
 
Üst