Bakan Gül: Öbürleri karar kara düşünsün, Cumhur İttifakı’nın sonucu nettir

CesHef

Global Mod
Global Mod
Bakan Gül: Öbürleri karar kara düşünsün, Cumhur İttifakı’nın sonucu nettir Gül, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Bursa’da esnaf ziyareti gerçekleştirdikten daha sonra AK Parti Bursa Vilayet Başkanlığına geçti.

Bakan Gül, buradaki konuşmasında, AK Parti’nin 84 milyonun partisi olduğunu belirterek, şöyleki konuştu:


Teşkilat olarak bir an bile millete sırt dönmeden yola devam edeceklerini vurgulayan Gül, “Çünkü biz milletle birlikte yola çıkmış, milletle birlikte yol yürüyen bir siyasi hareketiz. Bunu da inşallah daha yeterli noktaya taşıyacağız.” diye konuştu.

– “19 YILDIR PROBLEMLERİ ÇÖZEN AK PARTİ’DİR, CUMHURBAŞKANIMIZDIR”

Gül, AK Parti öncesi Türkiye’nin ekonomik manada ve hizmet alanlarında hayli geride olduğunu anlatarak, “Türkiye 2002 ile yeni bir sayfaya dahil oldu. Burada da ekmeği büyüten, özgürlükleri artıran ıslahatlar devrine girilmiş oldu. 19 yılda yaptıklarımız, bundan daha sonra da yapacaklarımız bir daha milletimizin bilgisindedir, gündemindedir. Türkiye AK Parti ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile geleceğe inançla bakmaktadır.” sözlerini kullandı.

Bursa’ya adalet hizmetlerinde yapılan katkılara da değinen Bakan Gül, “Bölge Adliye binamızı, Karacabey, İznik, İnegöl, Mustafakemalpaşa, Mudanya, Gemlik, Orhangazi adliyelerini milletimizin hizmetine sunduk. Bursa İsimli Tıp Küme Başkanlığının inşaatı devam ediyor. 2 yıl evvel Bursa’da Bölge Adliye Mahkemesini kurduk ve Bursa’yı bir merkez haline getirdik. Bu ay da Bölge Yönetim Mahkemesini Bursa’da kurduk, faaliyete başladı. Üretim ve ticaretin merkezi olan Bursa yargısal alanda da bölgesel merkez oldu.” değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Gül, muhalefetin ülkenin sıkıntılarını çözecek bir projesi ve vizyonunun bulunmadığını belirterek, şöyleki devam etti:

– “BİZ BİR KAMU GÖREVLİSİYİZ, ONLAR BAĞIMSIZ TARAFSIZ YARGI”

Adalet Bakanı Gül, bir gazetecinin adalet çalışanlarının özlük haklarına yönelik sorusunu şöyleki yanıtladı:

Bir gazetecinin “FETÖ’cü hakim ve savcılar tarafınca atılan ve evrakları hala Danıştay’da olan işçiler var.” kelamları üzerine Bakan Gül, şunları kaydetti:

AK Parti Vilayet Lideri Davut Gürkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, kentte yürütülen projelerle ilgili bilgi verdi.

çabucak sonrasında basına kapalı devam eden ziyarette Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, kimi AK Parti milletvekilleri ve partililer yer aldı.

KAYNAK: AA
 
Üst