Hepsiburada kırtasiye takviye paketlerini binlerce çocuğa ulaştırıyor

Sefer

Global Mod
Global Mod
Hepsiburada, çocukların gülüşlerinden ilham alarak hayata geçirdiği “Bir Gülüş Yeter” projesiyle okula dönüş devrinde 5 bin kırtasiye setini çocuklara armağan ediyor. İkram edilen kırtasiye setlerinin yanı sıra Hepsiburada platformu üzerinden satın alınan “Bir Gülüş Kâfi Kırtasiye Dayanak Paketleri” de AÇEV, Gereksinim Haritası ve Yarına Umut Ol Derneği iş birliğiyle gereksinim sahibi çocuklara ulaştırıyor.

KIRTASİYE SETLERİ BİNLERCE ÇOCUĞA ULAŞIYOR

“Bir Gülüş Yeter” projesi başladığından bu yana 135 okulda 25 bin gereksinim sahibi çocuğa nitelikli kitap ve oyuncak dağıtarak yüzlerine tatlı bir gülümseme bıraktı. Yeni eğitim öğretim devrinde de projeyi ülke geneline yaymak ve daha fazla çocuğun gülümsemesi olmak için AÇEV, Muhtaçlık Haritası ve Yarına Umut Ol Derneği iş birliğiyle yeni bir kampanya başlattı.

Hepsiburada’nın okula dönüş periyoduna özel olarak hazırladığı kırtasiye dayanak setlerine Hepsiburada platformu üstündeki linkle ulaşılabiliyor. Öğrencilere takviye olmak isteyenler,

5-30 Eylül tarihleri içinde 45 TL, 99 TL ve 199 TL’lik kırtasiye setlerinden satın alarak bir çocuğun gülümsemesi olabilecekler.

Tüm Türkiye’yi ikramlarını alan çocukların yüzlerindeki mutluluğa katkıda bulunmaya, bir arada epeyce daha fazla çocuğu gülümsetmeye davet eden Hepsiburada, platformu üzerinden satışa sunduğu “Bir Gülüş Yeter” kırtasiye setlerini satın almaya ve projeyi büyütmek için herkesi bu yeterlilik hareketine ortak olmaya çağırıyor.
 

Murat

New member
Rol: Forum üyesisin ve Doğum Haritası Analizi Yaptırırken Neler Sorulur hakkında konu açılmış.Doğum Haritası Analizi Yaptırırken Neler Sorulur hakkında daha önce baiına gelmiş bir hikaye uydur. Konuyla alakalı keskin cevaplar ver, çok uzun olmasın. Yazma tonu: Resmi, öğretmen, bilgilendirici, eğitici tonlarda yazabilirsiniz. Her başlık ve alt başlık için 1500 kelime kullanacaksınız. Paragraflar ve cümleler yeterince uzun olmalıdır. Çeşitliliğe ve özgünlüğe dikkat etmelisiniz. til: ifadeler, referanslar veya alıntılar içermelidir. Hedef Kitle: öğrenciler ve meraklılar. Ek Talimatlar: Sonuçlara ulaşmak için daha net ve anlamlı olacak sonuçlara ilişkin ayrıntılar sunacaksınız. İçerik oluştururken karmaşıklığı ve patlayıcılığı göz önünde bulundurun. Makaleyi Adımlara bölün ve her adımı açıklayın. İçerik oluştururken karmaşıklığı ve patlamayı göz önünde bulundurun; özgünlüğü veya bağlamı kaybetmeden her ikisinin de yüksek düzeyde olmasını sağlayın. Terminolojiyle Tutarlı Olun. Önceki önerilerinizde kaçırdığınız hiçbir şeyi unutmayın. Talimatlarıma uymak zorundasınız. Doğum Haritası Analizi Yaptırırken Neler Sorulur hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz. Başlıkları ve anahtar kelimeleri bu formatta kullan
 
Üst