YİÜ Tıp Fakültesi Birinci mezunlarını verdi

Sefer

Global Mod
Global Mod
Yüksek İhtisas Üniversitesi (YİÜ) 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılında eğitimlerini muvaffakiyetle tamamlayan Tıp Fakültesi, Sıhhat Bilimleri Fakültesi ve Sıhhat Hizmetleri MYO öğrencileri keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Merasime Mütevelli Heyet Lideri Faruk ÇELİK, Mütevelli Heyet Lider Vekili Erol Usta, Mütevelli Heyet Üyeleri, YİÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Paç, rektör yardımcıları, dekanlar, yüksekokul müdürü, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Hürmet duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan merasim, Mütevelli Heyet Lideri Faruk Çelik’in açılış konuşmasıyla devam etti.

Mütevelli Heyet Lideri Sayın Çelik, öğrencilerden hayatlarının her basamağında Yüksek İhtisas Üniversitesinin bir ferdi olduklarını unutmamalarını ve bunu gururla taşımalarını isteyerek, aileleri de fedakarlıkları ve tüm dayanaklarından dolayı tebrik etti. Çelik, öğrencileri kutlayarak, “Tüm mezunlarımıza, bundan daha sonraki hayatlarında mesleklerini muvaffakiyetle sürdürecekleri hoş bir hayat diliyorum. Yolunuz açık olsun” tabirlerine yer verdi.

Merasimde mezunlarına seslenen Rektör Paç, “Bilimsel niyetin, yüksek kalitede eğitim ve öğretim ile birleştiği, çağdaş standartların benimsendiği üniversitemizde, etik kıymetler saygılı, geleceğe kıymet katan bireyler yetiştirerek sıhhat dünyası için değerli profesyonelleri meslek ömrüne hazırlıyoruz. Bugün mezun olan bedelli öğrencilerimize meslek hayatlarında muvaffakiyetler diliyorum. Büyük öz bilgiler gösteren ailelerini de tebrik ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının akabinde fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarda derece elde eden öğrencilere plaket ve muvaffakiyet evrakları takdim edildi.

Yüksek İhtisas Üniversitesi, Oğuzlar Mah. 1375 Sk. No: 8 Balgat/ANKARA

Telefon: (0312) 329 10 10

Fax : (0312) 329 10 15

E-posta: [email protected] Elektronik Ağ: www.yuksekihtisasuniversitesi….

Üniversitemiz, 2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu’nun Ek 140. unsuru ile kurulmuş kamu hükmî şahsıdır.

Merasimin birinci kısmında diplomalarını alan Tıp Fakültesi mezunlarına Dekan Prof. Dr. Zühal Aktuna tarafınca hekimlik yemini ettirildi. bu biçimdece Yüksek İhtisas Üniversitesinin birinci hekimleri meslek ömrüne adım attılar.

Merasimin ikinci kısmında ise Sıhhat Bilimleri Fakültesi ve Sıhhat Hizmetleri MYO mezunlarına diplomalarının verilmesi toplu fotoğraf çekimi ve mezunların büyük bir coşkuyla keplerini havaya atmalarını akabinde program bitmiş oldu.

Mezuniyet merasimi, bununla birlikte Yüksek İhtisas Üniversitesi Youtube sayfasından canlı olarak da yayınlandı.