Türkiye’nin en kapsamlı eğitim tepesi için geri sayım başladı

Sefer

Global Mod
Global Mod
20-21 Kasım tarihlerinde atölyelerin de yapılacağı doruğa bu yıl Singapur konuk ülke olarak katılıyor.

2017 yılında Finlandiya’yı, 2018 yılında Güney Kore’yi, 2019 yılında Avustralya ve Kanada’yı konuk olarak İstanbul’da ağırlayan Yarının Eğitimi Doruğu, geçen yıl dördüncü tepeyi ise sanal olarak gerçekleştirmiştir. Bu yıl ülkemizden de seçkin isimlerin iştirakiyle 20-21 Kasım’da online olarak gerçekleşecek.

Türkiye’nin en kapsamlı eğitim tepesi için geri sayım başladı!

Acıbadem Okullarının ana sponsorluğuyla gerçekleşecek olan doruğun bu yılki teması #SingapurMucizesi olarak belirlendi. Dorukta Singapur’un eğitim sistemi, ekonomik kalkınması, geleceğe dair plan ve programları ele alınacak ve de farklı ülkelerden seçkin isimlerle eğitim yarınları konuşulacak.

Ayrıntılar için yarininegitimizirvesi.com sitesini inceleyebilir ve müracaat yapabilirsiniz.
Konuşmacılar:

Yap Meen Sheng Singapur Toplumsal Bilimler Üniversitesi Sow Chorng Haur National University of Singapore Kenneth Lim Singapur Eğitim Enstitüsü (NIE) Kwek Leong Chuan Singapur Eğitim Enstitüsü (NIE) Wee Tiong Seah Melbourne Eğitim Enstitüsü Pihla Meskanen Arkki Okulları Kurucusu Soo Yin Tang Medya, Sanat ve Tasarım Okulu, Singapur Politeknik Akan Abdula Future Bright Group CEO Yunus Çengel Nevada Üniversitesi Mustafa Aykut Fütüristler Derneği Lideri Cem Balçıkanlı Gazi Üniversitesi, İngiliz Lisanı Eğitimi Fahri Karakaş East Anglia Üniversitesi Kadir Durak Özyeğin Üniversitesi Zeynep Aydın Öğretmen, Oyunlaştırma Gönüllüsü Adem Bayırlı Bilkent Üniversitesi Harun Güralp Microsoft Türkiye