Tanışma Fırsatı

Sena

New member
**Merhaba Forumdaşlar!**

Hep birlikte keyifli vakit geçireceğimiz bu platforma yeni katıldım ve hemen kendimi tanıtmak istedim. Adım *Burak*, 29 yaşındayım ve İstanbul’da yaşıyorum. Aslen Ege kökenliyim; zeytin ağaçlarının gölgesinde büyüdüm diyebilirim. Şehir hayatının karmaşasına alışsam da ruhum hala o sakin köy yollarında dolaşıyor.

Profesyonel olarak dijital pazarlama alanında çalışıyorum. İçerik üretimi, sosyal medya yönetimi ve SEO gibi konularla ilgileniyorum. İşimi severek yapıyorum çünkü hem yaratıcı hem de sürekli öğrenmeyi gerektiren bir alan. Ancak iş dışında da bir o kadar renkli bir kişiliğim var! Fotoğraf çekmek benim için bir tutku. Sokaklarda kaybolup anları yakalamak ya da doğanın huzur dolu güzelliklerini kadrajıma almak bana bambaşka bir mutluluk veriyor.

Boş zamanlarımda kitap okumayı, özellikle fantastik romanları ve psikolojiyle ilgili eserleri tercih ediyorum. Ayrıca masa oyunları ve strateji oyunlarıyla vakit geçirmek de benim için eğlenceli bir kaçış oluyor. Forumlarda ise daha çok bilgi paylaşımı yapmak, fikir alışverişinde bulunmak ve yeni insanlarla tanışmak için varım.

Burada, her birimiz farklı deneyimler ve bakış açılarıyla bu topluluğu daha anlamlı hale getiriyoruz. Ben de kendi bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak için buradayım. Belki ortak noktalarımız çıkar, güzel dostluklar kurarız.

Sizlerle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Merak ettiğiniz ya da sohbet etmek istediğiniz bir konu varsa mesaj atmaktan çekinmeyin. Görüşmek üzere! 😊