Son Dakika… Lider Erdoğan: Bırakın gidenler gitsin hiç umursamayın!

CesHef

Global Mod
Global Mod
Son Dakika… Lider Erdoğan: Bırakın gidenler gitsin hiç umursamayın! SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Antalya Vilayet Teşkilatındaki programa katılıyor. “Bu kolay bir parti değildir” diyen Erdoğan, “Biz bir tüzük kuruluşu değiliz, biz dava partisiyiz. Zira biz yola çıkarken ne dedik: Pazara kadar değil, mezara kadar. Bırakın gidenler gitsin! Hiç umursamayın.” açıklamasında bulundu.

Lider Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şu biçimde:

“Antalya’da bugün bir otelin açılış merasimini gerçekleştirdik. 1.5 milyar dolarlık bir yatırım.

Aşılama çalışmaları son süratle devam ediyor. Salı günü inşallah Rusya’dan da turistler ülkemize gelecek. Almanya birebir biçimde, İngiltere’de problem var, inşallah ben konuşacağım. Hollanda’dan düzgün sesler aldık. Biz tüm insanlığa kapılarımızı en hoş biçimde açtık.

TURİZMDE 70 MİLYON GAYESİ

Geçen sene 16 milyon turiste ulaştık, bu sene daha güzel olacak. Asıl amacımız 2019’daki 52 milyonluk turist sayısını bir daha yakalayıp akabinde 70 milyona yükseltmek.

Bu kent yalnızca bizim değil giderek tüm dünyanın göz bebeği haline dönüşüyor.

Bugün Antalya’da hükümet yatırımları konusunda en küçük bir aksama kelam konusu değildir, fakat mahallî idarelerde sorun var.

Antalya AK Parti’nin yüzde 20’den yüzde 50’lere geldiği bir yerdir. Antalya’daki teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyorum. Ben burada bilhassa bir kaç başlığı belirtmek istiyorum.

BIRAKIN GİDENLER GİTSİN HİÇ UMURSAMAYIN!

Ana kademe daha epeyce çalışacak. Pekala daha epeyce nasıl çalışacak? Gerek milletvekilleri gerek tüm ilçe teşkilatı, kardeşçe (kıskanma yok, birbiri hakkında ileri geri konuşma yok) çalışacak. Genel lideriniz olarak söylüyorum birbirinizi Allah için seveceksiniz.

Bu kolay bir parti değildir. Biz bir tüzük kuruluşu değiliz, biz dava partisiyiz. Zira biz yola çıkarken ne dedik: Pazara kadar değil, mezara kadar. Bırakın gidenler gitsin! Hiç umursamayın.

Antalya’nın altını üstüne getirip çalışmanız gerekiyor. Belediye Liderleri bir daha birebir biçimde Antalya’nın altını üstüne getirip çalışması gerekiyor. Biz 2023 seçimleri için stardımızı verdik. Ülkemizdeki 26 milyon hanenin hepsine ana kademe teşkilatlarımızla gençlik kollarımızla kesinlikle gireceğiz. Buna var mısınız?

PKK TERÖR ÖRGÜTÜYLE birlikteLER

Dağdaki teröristlerle bir gün birlikte olanlara benim milletimin yol vermesi mümkün değil. Ben milletime sesleniyorum. Dağdaki teröristlerle bir ve birlikte olanlarla benim milletimin yol vermesi mümkün değildir.

Bunların ismi millet ittifakı, milletle alakaları yok!

KAYNAK: HABER7