Savcı Sayan: Kılıçdaroğlu’nun elektrik parasını yatıracağım

CesHef

Global Mod
Global Mod
Savcı Sayan: Kılıçdaroğlu’nun elektrik parasını yatıracağım Ağrı Belediyesi tarafınca kentteki üniversite öğrencileri için restoranda sahur programı düzenlendi. Gazetecilerin de katıldığı sahur daha sonrası açıklama yapan Lider Sayan, bu üslup programların kentteki birlik ve birlikteliğin göstergesi olduğunu kaydederek, her vakit gençlerin yanında olduğunu lisana getirdi. Ağrı’nın artık huzur kenti olduğunu lisana getiren Sayan, “Burada 700-800 genç kardeşimizle sahur yapıyoruz. Kardeşlerimiz buraya sığmadı. Öbür bir kafeye aktardık. Gençlerin birlik ve birlikteliğe ne kadar ehemmiyet verdiğini hepimiz gördük. Bu etkinliklerimiz devam edecek. Türkiye’nin her tarafınca gençlere sahur vermek isteyen kardeşlerimiz bizi arayıp para gönderiyorlar, biz de gençlerimize sahur veriyoruz. Ağrı daha da gelişecek daha da güzelleşecek” diye konuştu

Lider Sayan, CHP Genel Lideri Kılıçdaroğlu’nun faturasını ödemediği için meskeninin elektriğinin kesilmesine ilişkin ise şunları söylemiş oldu:

“Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi karanlığa sürüklemek için sivil itaatsizlik başlatmıştı lakin bugün kendisi karanlıkta kaldı. Kendisi inat etti lakin ben mukavele numarasını öğrenebilirsem bu gece ya da yarın Kılıçdaroğlu’nun elektrik parasını yatıracağım. Türkiye huzursuz olmasın. Bunu gündemden düşürelim. Biraz evvel öğrenci kardeşlerim de teklif etti. ‘Hepimiz 1’er lira verelim. Kılıçdaroğlu’nun faturasını ödeyelim’ diye. Ben de bu teklifi makul gördüm. Siyasetin bu kadar ayağa düşmesi ve bu biçimde küçük şeylerle uğraşması hakikaten ülkemiz ismine son derece keder verici şeyler. Ne yapmaya çalışıyor, anlamış değiliz. Kılıçdaroğlu kendini Gandi’ye benzetiyor. halbuki Gandi şiddeti sonlandırmak için sivil itaatsizlik yapıyordu. Kılıçdaroğlu da şiddeti körüklemek ve milleti şiddete çağırmak için sivil itaatsizlik yapıyor. ‘Devlet yönetimini ele geçireceğim’ diye ortalıkta dolaşan bir beşere, bu yakışmaz. ‘Ben önderim, cumhurbaşkanı adayı olacağım’ kelamlarını aklından geçiren bir adamın bu biçimde komik durumlara düşmesi, Türkiye ve siyaset ismine hüzün verici bir durumdur. Farz edin Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı ve bütün vatandaşlar inat etti, elektrik faturasını ödemediler. Ne olacak bu ülkenin hali ve iktisadı? Mansur Yavaş’ın başlatmış olduğu askıda fatura vardı. Benim de ikinci ikametim Ankara’da ve ben de askıda faturaya takviye olacağım. Kılıçdaroğlu’nun faturasını yatıracağım.”

KAYNAK: DHA