MHP Genel Lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na ‘Afiş’ yansısı

CesHef

Global Mod
Global Mod
MHP Genel Lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na ‘Afiş’ yansısı Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:

9 Şubat’ta partimizin 53. yıldönümünü karşılayacağız. Bugün bedeli hayli daha uygun anlaşılan, devletimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını anıyorum. Aziz ecdadımızı bugün şehit düşen kahramanlarımızı yad ediyorum. Merhum Alparslan Türkeş beyefendiye Allah’tan rahmet diliyorum. Basın toplantımıza beğenilen geldiniz diyorum.

Meclis faaliyetlerimizle ilgili değerlendirmeler yapılmış, farklı alanlardaki parti çalışmalarımız bedelli arkadaşlarımız tarafınca anlatılmıştır. Milletvekillerimiz ve üyelerimizin geniş bir biçimde bilgilenmesini sağlayan Dışişleri Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyorum.

Heyecanımız ve suratımı günbegün artacaktır. 4 Eylül 2021’de Afyonkarahisar’da başlayan bölge toplantılarımız milletimizden müstesna bir ilgi görmüştür. Siyasette yeni devirle ilgili vatanımızın her köşesine ulaşılmıştır. 30 Ekim’den itibaren adım adım 2023, vilayet il Anadolu teması ile 81 ilin tamamında vatandaşlarımızla temas kurulmuştur.

elbette durmayacağız, devamlı bir adım önde olacağız. 19 Şubat 2022 tarihinde başlamak üzere MHP’nin birinci olduğu 6 vilayet ve 125 ilçeyi kapsamına alan çalışmalarımızı yapacağız.

CHP’YE AFİŞ YANSISI: KUKLALAŞMIŞ SİYASET

CHP tarihine sırt dönmüş, aziz Atatürk ile yollarını ayırmış, Türkiye’nin kuyusunu kazmak için kolları sıvamıştır. hareketleriyle bunu tekraren ispat etmiştir. CHP Kuva-yi Militanlık yapmıştır. Zillet İttifakı Türk demokrasisine dış güçler tarafınca döşenmiş mayın tarlasıdır. Bugünkü CHP’nin 1920’lilerdeki CHP ile uzaktan yakından alakası kalmamıştır. CHP tanınamaz biçimdedir. Nerede bir buhran var ise CHP oradadır. Nerede bir tehdit var ise CHP oradadır. CHP Türk milletinin hassasiyetleriyle oynamaktadır. CHP Genel Liderinin fotoğrafının ve imzasının bulunduğu bir afiş asılmıştır. Bu afişte “Etnik köken, inanç, cinsel yönelim dezavantaj olmaktan çıkarılacaktır” tabirleri yer alıyor.

“KUKLALAŞMIŞ SİYASET ARTIKLARI”

Türkiye’de dezavantajlı olan bir kesim yoktur. Bunun aksini argüman edenler kuklalaşmış siyaset artıklarıdır. Bunun ismi bölücülüktür. CHP, Müslüman Türk milletinin irfanı ile hesaplaşmaya nasıl cüret ve cüret edebilmiştir. Bu nasıl bir küstahlıktır? Milletleri ayakta tutan en kıymetli öge ahlaktır. Sonuçta yıkım kaçınılmaz hale gelecektir. CHP, ulusal ahlaka el kaldırmıştır. CHP, Türkiye’ye yumruk sallamış, bunun ismine demokrasi diyecek kadar zırvalamıştır. MHP ve Cumhur İttifakı geçilmeden başkent Ankara’yı geçmek hayal eseridir. CHP’nin maskesini düşüreceğiz, kalelerine teker teker girip bu partiye oy veren kardeşlerimize gerçekleri anlatacağız.

Cumhur İttifakı saklı kapaklı işlere heveslenmeyen, tavşan aday çıkarmanın peşinden gitmeyen bir fedakarlık meşalesidir.

Çanakkale’yi geçilmez yapanların mirası bizimledir.

Zillet İttifakı belirsizliklerle, bilinmezlerle doludur. Cumhurbaşkanı adayları karanlıktadır. Bunların birbirlerine kuşkusuz bu şaibeli tablo bizim problemimiz dahilinde değildir. Serok Ahmet’in cumhurbaşkanı adayı tanımı Kılıçdaroğlu’nu dışlama üzerine bina edilmiştir.

KAYNAK: HABER7