Mehmet Acet’in bu haftaki konuğu: Hamza Dağ

CesHef

Global Mod
Global Mod
Mehmet Acet’in bu haftaki konuğu: Hamza Dağ Başşehir Kulisi programında bu hafta Mehmet Acet’in konuğu AK Parti Genel Lider Yardımcısı Hamza Dağ…

İşte Hamza Dağ’ın açıklamalarından satır başları:

Seçimlere 14 ay var ve tam olarak seçim havasına girdik diyemeyiz. Biz yeni sistemle birlikte birlikte seçimlerin vaktinde yapılacağını söylemiştik. 2018’den bu yana erken seçimi daima söylem ettiler de lakin herbiçimde artık umutları tükendi. Muhalefet tarafınca artık erken seçim lisana getirilmiyor. Biz stratejilerimizi ortaya koyuyoruz. Aslında siyasette hayatımız 5 yıl 5 yıl geçiyor. Her vakit 5 yıl daha sonrasını planlamaya çaba ederiz.

Muhalefetin adayıyla ilgili de farklı gelişmeler oluyor. Sayın Kılıçdaroğlu dedi ki Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Erdoğan olmayabilir dedi. Ben de diyorum ki Allah muhalefetin de akıllısını versin. Bu akla mantığa uyan bir söz değil. Biz birinci günden beri adayımızın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söylüyoruz. Muhalefetin adayı için daha fazlaca isimler söylem edilir. İsim isim bakacak olursak İBB Lideri bu işe istekli olduğunu, aslında konsantrasyonunun İstanbul’da olmadığını gösterecek haller ortaya koyuyor. Seçim yaklaştıkça bu aday konusunu açıklayamayacağız üzere telaffuzlar dolanıyor. Benim anladığım bu mevzuda olabildiğince isim söylemeden bu süreci devam ettirmek istiyorlar. Muhalefet ısrarla aday belirleme süreçlerinde daima rol çalan bir durumda. Son dönemki Mansur Yavaş ile ilgili atılımlarda bunu görüyorum. Toplumsal medyayı takip eden izleyicilerimiz yorumları nazaranbilir. Mansur beyefendi ikinci levela geçti, Beren Saat ile evvel bir tanıtım. O da topa girme mecburiyetine girdi. İstemem yan cebime koy diyordu lakin artık “Ben de buradayım” diyor. Bu oyunun bir modülü, “Ben de varım”.

KAYNAK: HABER7