KPSS 2022 ortaöğretim, önlisans ve lisans müracaatları ne vakit başlayacak?

Sefer

Global Mod
Global Mod
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafınca yayınlanacak imtihan takvimi araştırılıyor. 2022 yılında KPSS imtihanlarına müracaat yapmak isteyen vatandaşlar “2022 KPSS tarihleri belirli oldu mu?” sorusunu araştırıyor.

2022 KPSS ORTAÖĞRETİM İMTİHANI NE VAKİT?

ÖSYM 2022 imtihan takviminin çabucak hemen yayınlanmaması niçiniyle KPSS’nin 2022 yılında ne vakit yapılacağı belirli değil. Fakat Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin 2022 yılına ilişkin imtihan takvimini yayınlamasıyla birlikte hem imtihanların tarihleri birebir vakitte müracaatların tarihleri netlik kazanacak.

Bu niçinle kurumdan gelecek 2022 imtihan takvimi açıklamasının beklenmesi gerekiyor.

KPSS 2022 ÖNLİSANS İMTİHANI NE VAKİT?

Ön Lisans KPSS oturumunun da Ekim ayında düzenlenebileceği düşünülürken, ortaöğretim KPSS oturumunun da kasım ayında yapılacağı öngörülüyor.

KPSS 2022 LİSANS İMTİHANI NE VAKİT?

Takvim 2021 yılında Ocak ayında yayınlanmıştı. KPSS 2022 lisans imtihan tarihi de çabucak hemen aşikâr olmadı. ÖSYM, 2022’de düzenlenecek tüm KPSS oturumlarına ilişkin müracaat ve imtihan tarihlerini ilan ettiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

KPSS 2022 İMTİHAN VE MÜRACAAT TARİHLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN