Kılıçdaroğlu amaç gösterdi! Mevzuyla ilgili olmayan vatandaşın hayatı karardı

CesHef

Global Mod
Global Mod
Kılıçdaroğlu amaç gösterdi! Mevzuyla ilgili olmayan vatandaşın hayatı karardı Cuhuriyet Halk Partisi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir görüntü paylaşarak açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu açıklamasında, “Nevzat Kanlı günde bana 40 sefer küfür ediyor” dedi. Hususla münasebeti olmayan ancak isim benzerliği olan kişi açıklamada bulunarak mağdur olduğunu lisana getirdi.

CHP YÜZÜNDEN HAYATI MAHVOLDU

Kılıçdaroğlu ve CHP’li Eren Erdem’in açıkça Nevzat Kanlı ismini sarfetmesinin akabinde isim benzerliği yaşayan bir kişi mağdur oldu.

Nevzat Kanlı isimli vatandaş, “Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı daha sonrası ailemin çocuklarımın, eşimin, torunlarımın resimlerini paylaşarak beni maksat haline getirmeye çalışıyorlar. Twitter kullanımını bile bilmeyen bir beşerim.” serzenişinde bulundu.

Mağdur adam bir bildiri paylaşarak “İyi akşamlar bütün toplumsal medya kullanıcılarına buradan seslenmek istiyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı bir görüntüde “Nevzat Kanlı günde bana 40 sefer küfür ediyor” ben ömrüm boyunca Kılıçdaroğlu’nun tweetlerini ne takip ettim ne küfür ettim. Ve “Son Laik Bükücü” denen hesap da bana ilişkin değil. Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımından daha sonra Twitter’da ailemin çocuklarımın çalıştığı işyerini toplumsal medyada paylaşarak beni maksat haline getirmeye çalıştılar. Ben bir moda meskeninde çalışan Twitter kullanımını dahi hakikat düzgün bilmeyen bir beşerim. Çoluğumla çocuğumla memnun bir hayat yaşayan bir beşerim benim bu biçimde şeylerle işim olmaz. Evet AK Partiliyim bununla da gurur duyuyorum ancak ben Kılıçdaroğlu’na ömrüm boyunca ne hakaret ettim ne küfrettim ne de ailesini gaye alacak bir hakarette bulundum. Bunu her insanın bilmesini istiyorum.” dedi.

CHP’Lİ EREN FAZİLET MAĞDUR ADAMI MAKSAT GÖSTERDİ
CHP’li Eren Fazilet Twitter’dan paylaşım yaparak Nevzat Kanlı olduğunu tez ettiği mağdur kişinin fotoğraflarını da ifşa etti. Fazilet attığı bildiride “Nevzat’cığım… An itibariyle nargile marpucu ağzında, bacak bacak üstünde, elinde telefon… Geç oldu artık, konutuna git iki gözüm… Biraz CMK, TCK çalış, ok”

PALAVRASI SAADET PARTİ’YE YAKIN GAZETECİ ORTAYA ÇIKARDI

Saadet Partisi’ne yakınlığı ile bilinen gazeteci Muhammed Vefa, CHP’li Eren Erdem’in gaye gösterip fotoğrafını paylaştığı Nevzat Kanlı ile ilgili açıklama yaptı.

Vefa, “Fotoğraftaki kişi Nevzat Kanlı lakin büsbütün isim benzerliği.Nevzat Kanlı bir arkadaşımızın babasıdır” dedi.

.