Dalga geçer üzere paylaştılar! CHP’li isim rakı sofrasında: Bir iftar da bu biçimde bitti

CesHef

Global Mod
Global Mod
Dalga geçer üzere paylaştılar! CHP’li isim rakı sofrasında: Bir iftar da bu biçimde bitti Toplumsal medyada “Bir iftar yemeği de bu biçimde bitti” notuyla paylaşılan fotoğrafta CHP Kilimli İlçe Lideri Erol Sarıal’ın ramazan ayında rakı masasında olduğu görüldü.

Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde kurulan rakı masasında CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal’ın da olduğu görüldü.

REAKSİYON GELİNCE SİLDİLER

İmajlar reaksiyon çekince paylaşımı yapan Mehmet Bilgili isimli kişi kısa müddette fotoğrafı sildi.

“ARKADAŞIM YANLIŞ RESMİ İŞARETLEMİŞ”

Bahse ait Sarıal’dan açıklama geldi. Sarıal, “Söz konusu fotoğrafın Şubat ayı başlarında çekildiğini düşünüyorum. İlgili arkadaşla görüştüm. Bana akşam konutunda resmi paylaşmak için telefonundan seçerken yanlış resmi işaretlediğini, sonraki gün farkına vardığını söylemiş oldu.” iddiasında bulundu.

BİRİNCİ İSİM O DEĞİL

Ramazan ayında rakı sofrası kurarak toplumsal medyaya imajları düşen birinci isim Erol Sarıal değil.

Daha önce CHP Enez İlçe Lideri Vedat Avcu ve taciz ve darp savı daha sonrası vazifeden uzaklaştırılan CHP’li Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu ile CHP’li Bodrum Meclis üyesi Kemal ramazan ayında rakı masasından imajları toplumsal medyada paylaşılmıştı.

Vedat Avcu’nun imajlarının yer aldığı paylaşımda “Ramazan karşılaması yapıyoruz” ifadeleri yer almıştı.