CHP Bilecik’te toplu istifa CHP Bilecik Merkez İlçe Bayan Kolları Lideri Meral Tatar ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Lideri Av. İrem Ece Vural ile idare konseyi üyesi 12 kişi toplu olarak istifa etti. İstifa dilekçelerini Merkez İlçe Lideri Berna Pamukçu’ya veren Meral Tatar, “2 yıldır büyük bir şevk, özveri, onur ve gururla sürdürdüğüm CHP Bilecik Merkez İlçe Bayan Kolları Başkanlık vazifemden bugün prestijiyle idare suram ile bir arada istifa ettiğimi kamuoyunun detaylarıne sunarım. Partimize gönül vermiş biz bayanlar her vakit haksızlığa, adaletsizliğe, ötekileştirilmeye karşı yola çıktık. Ancak CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı’nda yaşadığım aksiliklere karşı dirensem de, bu aksilikler karşısında verdiğim uğraştan ve fikir özgürlüğüm niçiniyle şahsıma mobing uygulanmıştır. Fikir ve fikir özgürlüğüm yok sayılarak ötekileştirilmeme ve CHP’ye uymayacak hallere asla boyun eğmeyeceğimi bilmenizi istiyorum. Bayan Kolları Başkanlığı bakılırsavimden istifa etsem de her vakit olduğu üzere gayretime devam edeceğimi, CHP’nin bir üyesi olarak partime hizmet etmekten onur ve gurur duyacağımı bildirmek isterim. Büyük bir emek ve kıymet verdiğim partimin misyonunu ve ismini şahsî maksat ve hırsları yüzünden zedelemeye çalışanların hiç bir vakit muvaffakiyete ulaşamayacaklarının şuuruyla yine ediyorum ki her şey epey hoş olacak” dedi.
Merkez İlçe Gençlik Kolları Lideri Av. İrem Ece Vural ise, “Bilecik’e ve CHP’ye faydalı olmak emeliyle başladığım siyasette, epeyce severek sürdürdüğüm Gençlik Kolları Başkanlığı vazifemden 5 idare konseyi üyesi arkadaşım ile bir arada bugün prestijiyle istifa ettiğimi bildiriyorum. Temennimiz vilayetimizde partimizin Atatürk ışığında, hukuk ve adalet yolunda ileriye gitmesidir. bakılırsavimden istifa etmiş olsam da CHP’nin bir üyesi olarak partime her vakit hizmet etmekten onur ve gurur duyacağımı bildirmek isterim’ dedi.
Öte yandan Merkez İlçe Bayan Kolları idaresinden 8, Merkez İlçe Gençlik Kolları idaresinden ise 6 kişinin istifa dilekçesi verdiği öğrenildi.
KAYNAK: İHA
Merkez İlçe Gençlik Kolları Lideri Av. İrem Ece Vural ise, “Bilecik’e ve CHP’ye faydalı olmak emeliyle başladığım siyasette, epeyce severek sürdürdüğüm Gençlik Kolları Başkanlığı vazifemden 5 idare konseyi üyesi arkadaşım ile bir arada bugün prestijiyle istifa ettiğimi bildiriyorum. Temennimiz vilayetimizde partimizin Atatürk ışığında, hukuk ve adalet yolunda ileriye gitmesidir. bakılırsavimden istifa etmiş olsam da CHP’nin bir üyesi olarak partime her vakit hizmet etmekten onur ve gurur duyacağımı bildirmek isterim’ dedi.
Öte yandan Merkez İlçe Bayan Kolları idaresinden 8, Merkez İlçe Gençlik Kolları idaresinden ise 6 kişinin istifa dilekçesi verdiği öğrenildi.
KAYNAK: İHA