CET AÖF vize imtihan sonuçları belirtildi! CET AÖF Güz Devri Orta İmtihan sonuç ekranı!

Sefer

Global Mod
Global Mod
CET AÖF vize imtihanları 20-21 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde okuyan öğrencilerin merakla beklediği CET AÖF vize sonuçları bugün belirtildi.

CET AÖF ORTA İMTİHAN SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Kurum tarafınca yapılan açıklamada, ‘Değerli Öğrencilerimiz, güz yarıyılı orta imtihanı neticelerina http://obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.’ denildi.

CET AÖF İMTİHAN SONUÇLARI SORGULAMA-TIKLAYINIZ

Kurum tarafınca yapılan açıklama şöyle:

Yükseköğretim Konseyi (YÖK) Başkanlığı’nın 18.03.2016 tarih ve 75850160-106-158- 16196 sayılı yazısında, birebir programı uygulayan üniversiteler içinde haksız rekabetin önlenmesi, ölçme ve kıymetlendirme sistemlerinde uygulama birliğinin sağlanması ve üniversitelerimizin açıköğretim programlarındaki kalitenin aşikâr bir seviyenin altına düşmemesi için, açık öğretim programlarında ders geçme notu alt hududunun (FF sınırının) 35’e çıkarılmasına, 26.02.2020 tarihindeki Yükseköğretim Yürütme Heyeti toplantısında karar verildiği belirtilmektedir.

Anılan karara istinaden Fakültemiz programlarında ders geçme notu alt hududunun (FF sınırının) 2020-2021 eğitim öğretim yılı, güz yarıyılından geçerli olmak üzere 30’dan 35’e çıkarılmasına Üniversite Senatomuz tarafınca karar verilmiştir.

Tüm öğrencilerimize değerle duyurulur.

CET AÖF İMTİHAN TAKVİMİ

Güz devri yarıyıl sonu (final) imtihanları 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde,

Güz devri bütünleme imtihanı 05-06 Şubat 2022 tarihlerinde,

Bahar yarıyılı orta imtihanları 09-10 Nisan 2022 tarihlerinde,

Bahar yarıyılı final imtihanları 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde

2021-2022 yılı mezuniyet üç ders imtihanları 07 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.