AÖF imtihan giriş yerleri aşikâr oldu aosogrenci.anadolu.edu.tr imtihan yeri sorgulama

Sefer

Global Mod
Global Mod
27-28 Kasım tarihleri içinde gerçekleştirilecek olan AÖF vize imtihan giriş yerlerinin ne vakit açıklanacağı merak ediliyor. Öğrenciler “AÖF Güz devri imtihanı sınav giriş dokümanı ne vakit açıklanacak?” sorusunun cevabını araştırıyor.

AÖF GÜZ DEVRİ İMTİHAN GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF güz periyodu orta imtihan giriş yerleri belirtildi! İmtihan giriş ayrıntılarınızı öğrenci otomasyonu sayfanızdan çıktısını alabilirsiniz. 27-28 Kasım tarihleri içinde gerçekleştirilecek olan AÖF güz devri orta imtihanları için imtihan binaları ve salonlarını merak ediyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafınca imtihan giriş yerlerini merak eden adaylar https://aosogrenci.anadolu.edu… adresi üzerinden imtihan giriş yerlerini sorgulayabilecek.

AÖF İMTİHAN GİRİŞ DOKÜMANI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

AÖF İMTİHANI ONLİNE MI OLACAK, YÜZ YÜZE Mİ?

2021 Güz Periyodu AÖF orta imtihanları 27-28 Kasım 2021 tarihleri aralığında yapılacak.

Devir sonu imtihanı ise 08-09 Ocak 2022 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek. AÖF güz imtihanları yüze olarak gerçekleştirilecek.

AÖF GEÇME NOTU KAÇ?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Kıymetlendirme Sistemi Asıllarının 9.maddesinde “(Değişik:Senato?3/1/2017?1/10; Değişik: Senato?18/9/2018?7/4; Değişik: Senato?27/11/2019?15/13; Değişik: Senato?11/3/2020?2/7) Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Programlarında, ders bazında “Başarı Notu” alt hududu uygulanır. “Başarı Notu” alt hudut bedeli, laboratuvar dersleri, uygulama dersleri ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim lisanı İngilizce olan dersler haricinde 35’tir…” denilmektedir.

Not: 2019-2020 öğretim yılı bahar periyodundan itibaren geçerli olacak biçimde “Başarı Notu” alt hudut bedeli 35 olup Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde harf notları, dersin alındığı ilgili periyottaki Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Kıymetlendirme Sistemi Temellerine göre belirlenmektedir.