Akşener’in Türkkan sessizliği! Darp edilen muhabiri yok saydı

CesHef

Global Mod
Global Mod
Akşener’in Türkkan sessizliği! Darp edilen muhabiri yok saydı GÜZEL Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Akşener açıklamalarında Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği hakkında sessizliğini bozarak, “Sayın Türkkan’ın açıklamaları var ancak onun karşılaştığı bu sistemin sonuçları olarak ben, kim nerede ne yapmışsa tespit edip rezil etmezsem namerdim.” halinde konuştu. Akşener’in açıklamalarında Türkkan’ın adamları tarafınca darp edilen İHA muhabiri hakkında açıklama yapmaması ise yansılara sebep oldu.

Akşener’in konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyleki:

“TESPİT EDİP REZİL ETMEZSEM NAMERDİM”

“İki gündür Sayın Lütfü Türkkan’ın meşhur çiftliği üzerine gagalanıyoruz. Bir basın mensubu arkadaşımız soru sormak istedi. Sayın Türkkan’ın açıklamaları var fakat onun karşılaştığı bu sistemin sonuçları olarak ben, kim nerede ne yapmışsa tespit edip rezil etmezsem namerdim. Yıkıldı mı, yıkıldı. Tamam. İrtibat Lideri’nin konutuyla ilgili bir şey çıktı ağzımızı açmadık. Tarihi eser sıkıntısının nasıl yürüdüğünü biliyoruz. Üzerinde tepinebilirdik, tepinmedik. Artık yandınız. Mademki devletten kiralanmış yerlere çökülmüş diye tabir ediliyor, artık ben takip edeceğim.”

YERLİ AŞI AÇIKLAMASI

“Erdoğan’ı uyarmak istiyorum yerli aşı sıkıntısından siyaset devşirmeye çalışıp da bu biçimde kıymetli bir müddetcin baltalanmasına müsaade etme. Bırak Sıhhat Bakanlığımız süreci olması gerektiği üzere yürütsün. Bu mevzuyu da algı operasyonuna kurban edersen bu sefer altında kalırsın.”

“O PULLARI İMHA EDİN”

“Bu inanılmaz muhafazakar arkadaşlar Dodik için hatıra pulu bastırdılar. Boşnak düşmanı Dodik’in namına pul bastırma peşinde. Bu kelamda muhafazakarlığa bakar mısınız, yazıklar olsun size ve zihniyetinize. İnancımıza göre, o pullarda kullanılan mürekkep değil Müslüman kanıdır. O pulları imha edin”

AKŞENER’İN MKE YORUMU

“Milletine yabancılaşan, acılarını görmezden gelen bir iktidar ömrünü tamamlamış demektir. Bir de palavra söylüyorsa uzatmaları bile tamamlamış demektir. Ne Sayın Erdoğan ne arkadaşlarında utanma nazaranmiyoruz. Hizmet siyaseti yaptıkları masalını anlatmaya devam ediyorlar. Gençler iş bulamazken 10 maaş vermeye devam ediyorlar. Esnafımız, çiftçilerimiz iflasın eşiğindeyken yandaşlara tıkır tıkır ödemeye devam ediyorlar. Tank-paleti peşkeş çektikleri yetmiyormuş üzere MKE’yi özelleştirmeye hazırlanıyorlar. Ordumuzun mühimmatımızın kıymetli kısmını üreten bu fabrikayı peşkeş çekmeye utanmıyorlar. Utanmıyorlar, zira milletimizin gerçekleri umurlarında bile değil. Birinci öncelik saray sefasının sürmesi”

“BİZ PERDELEMEYE ÇALIŞTIK”

“Adana’da çiftçiler beni durdurdu. Soğan ve karpuz üreticileri ben ağızımı açmadan konuştular. Karpuz üreticisi kardeşimiz, ağladı. O canı yanan çiftçi epeyce feveran etti. Basına bu arkadaşın söylemiş olduklerini yayınlamayın dedik. Başına iş gelmesin diye perdelemeye çalıştık. Bitmişler, çökmüşler, o arkadaşımızı A Haber günlerce televizyondan vermiş. Sayın Erdoğan yoksulla oynama, onları korkutma. Sen hakaret, tehdit ediyorsun. Biz birlikte boğuşalım, yapma. Sen o günlerden geçtin. Babalarımızın o gece meskene yiyecek ekmek getiremediği bir kuşağın çocuklarıyız ne çabuk unuttun. Sade suya tirit bandırdığımız çocuklarız biz, ne çabuk unuttun. Yazıktır, günahtır yapma, yaptırma. Meral Akşener’i bozmak için, iftira etmek için garibanı kullanma. Garibanla oynadığın vakit Gayretullah’a dokunur o denli çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz. Yapma”

“KINALI KUZULARA TAŞ BEDELSE SENDEN BİLİRİZ”

“ABD, Afganistan’dan çekiliyor ancak aklı havalimanında kalıyor. İç siyasette ABD’ye etmedik laf bırakmayan Sayın Erdoğan bu işe istekli oluyor. Buradan Sayın Erdoğan’ı aklını başına almaya davet ediyorum. Türk askeri orada asla muharip bakılırsav üstlenmedi. hiç bir güvenlik öne sürülen sebebi yokken, sen ABD Lideri’ne tatlı gözükeceksin diye bu nazaranvin izahı yoktur. Ayrıyeten para pul konuşmanın manası yoktur. ABD’li askerlerin canını kurtarmak için kendi askerlerini riske atma. Kınalı kuzuların ayağına taş bedelse senden biliriz.”

KAYNAK: HABER7