Akşener, Karamollaoğlu, Babacan ve Davutoğlu’’na çağrı!

CesHef

Global Mod
Global Mod
Akşener, Karamollaoğlu, Babacan ve Davutoğlu’’na çağrı! BBP Genişletilmiş Divan Toplantısı, MKYK üyeleri, Bayan Kolları, Alperen Ocakları, vilayet ve ilçe liderlerinin iştirakiyle Ankara’da bir otelde gerçekleştirildi.

Yaptığı konuşmada terörle kontağı olmadan siyasi partilerin diğer siyasi partilerle iş birliği ortasında olabileceğini aktaran BBP Genel Lideri Mustafa Destici, “Meral Hanım’ın kahvaltı teklifine ‘Evet’ dediği Selahattin Demirtaş diyor ki, ‘Apo’nun heykelini dikeceğiz, bağımsız özgür PKK devleti kuracağız’ diyor, sizde bu mahpustan çıksın gelsin cumhurbaşkanı adayı olsun ve birlikte kahvaltı yapalım diyorsunuz. İyi olsun diyorum. Her siyasi parti öbür bir siyasi parti ile iş birliği yapabilir. Biz siyasi partilerin birbirleri ile iş birliğine karşı değiliz, biz teröristlerin uzantıları ile iş birliği ve ittifakınıza karşıyız. PKK, PJAK, PYD, YPG, KCK ne ise HDP de odur. Bunu benim bildiğim kadar Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu, Babacan ya da Davutoğlu’nun bilmemesi mümkün değildir. Kendilerine buradan çağrım bu yanlışınızdan dönün, PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin ve onun eski ya da yeni yöneticilerini legalleştirmekten vazgeçin diyorum” dedi.

“Terör ve şiddete bulaşmadığı sürece her fikir özgürce söz edilebilir”

Basının özgür olması gerektiğini vurgulayan Destici, “Her medya kuruluşu özgürce kimi isterse televizyona çıkartabilir, konuşturabilir. Basın özgür olmalıdır lakin basın da basın ahlak ve unsurlarına dikkat etmelidir. Ben özgürüm diye her şeyi yapacağı manasına gelmez. Terör ve şiddete bulaşmadığı sürece her fikir özgürce tabir edilebilir” halinde konuştu.

“BBP 2023 seçimlerinde ittifak içerisinde kendi ismi ve amblemi ile seçim pusulasında yer alacak”

Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz gecesi kurulduğunu belirten Destici, “Bizim yerimiz aşikâr. Biz Cumhur İttifakı’nın bir kesimiyiz. Bundan daha sonra da devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü önceleyerek bu ittifak belirlendi. Bu ittifak 15 Temmuz gecesi sokakta kuruldu, bir pazarlıkla kurulmadı. Önümüzdeki seçimlerde üye sayısını yüzbinlerce artırmış, bütün teşkilatlanma planlarını gerçekleştirmiş, mevcut pozisyonundan epeyce daha kuvvetli yere gelmiş Büyük Birlik Partisi, Allah’ın müsaadesi ile 2023 seçimlerinde ittifak içerisinde kendi ismi ve amblemi ile seçim pusulasında yer alacak” diye konuştu.