AK Parti Teşkilat Akademisi’nin İstanbul eğitim programları başladı

CesHef

Global Mod
Global Mod
AK Parti Teşkilat Akademisi’nin İstanbul eğitim programları başladı AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafınca düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi’nin İstanbul eğitim programları yeni yılın birinci gününde başladı. ‘Bu Kıssanın Kahramanı Sensin’ temasıyla başlatılan eğitim programının açılışını AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti İstanbul Vilayet Lideri Osman Nuri Kabaktepe gerçekleştirdi.

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafınca düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi’nin İstanbul eğitim programları yeni yılın birinci gününde başladı. ‘Bu Kıssanın Kahramanı Sensin’ temasıyla başlatılan eğitim programının açılışını AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti İstanbul Vilayet Lideri Osman Nuri Kabaktepe tarafınca gerçekleştirildi. Burada bir konuşma yapan AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, “Bu kıssanın kahramanı sensin. Bu ülkenin kahramanı sensin derken sana söylüyorum. Pekala niye sensin diyorum ‘ Zira sen de Tayyip Erdoğan’sın konu bu. Bunu kavrayacağız. Tayyip Erdoğan nasıl çalışıyorsa biz de o denli çalışacağız. O nasıl çaba ediyorsa o denli uğraş edeceğiz. O nasıl yorulmuyorsa biz de o denli yorulmayacağız ve kazanacağız” dedi.

2023’teki seçimleri kazanacaklarını söyleyen Şen, “Tayyip Erdoğan bir daha cumhurbaşkanı olacak. Girmiş olduğu her seçimi kazanmış bir teşkilatın ve önderin yol arkadaşı, o teşkilatın mensubu birisi olarak, ben nasıl savunma sınırında olabilirim’ Benim ne işim var savunma sınırında? Bana yakışan taarruz, sefer, zafer. Zafer konutunda oturana nasip olmuyor. Zafer seferde olana” diye konuştu.

“2023’TE TEKRAR KAZANACAĞIZ”

Şen’in akabinde kürsüye çıkan Kabaktepe, “Bugün hayli değerli bir çalışma yerine getiriyoruz. 4 şey sayıyorduk biliyorsunuz. Eğitimlerimizde de sık sık vurguladık. Öbür programlarımızda da çalışmalarımızda da lisana getiriyoruz. Bizim teşkilat olarak evvela tam bir vücut olmamız lazım, var olmamız lazım. Sandıktan vilayet idaresine kadar nazaranv verdiğimiz noktadaki kişi sayısı ne kadar olması gerekiyorsa daima birini tamamlamış olmamız lazım diyorduk. Bu büyük AK Parti, AK Parti takımı ve AK Parti ailesi olarak daima birlikte tıpkı şeyi kendi lisanımızla anlatabilmeliyiz. Sözümüzle, davranışlarımızla, aksiyonlarımızla birebir gayeye yürüyebilmeyi başarabilmeliyiz. Üçüncü olarak görünür olmayı başaracağız. Dördüncü olarak bilinir olmayı başaracağız, diyorduk. Bu dört maddeyi gerçekleştirebilmek için en muhtaçlığımız olan konulardan birisini de teşkilat akademi eğitimleri vesilesiyle edinebileceğimize ve edindiğimize inanıyoruz. Biz kesinlikle seçimi kazanacağız. Zira muvaffakiyet bu teşkilatın mukadderatıdır. 2023’te bir daha kazanacağız, bir daha bir daha kazanacağız. Fakat o denli bir kazanacağız ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Türkiye lideri olduğunda herkes kazanmış olacak. Tüm Türkiye kazanmış olacak. Hepinize iyi programlar ve eğitimler diliyorum” dedi.